{0} reviews | Schrijf review

Onghena Jos Elektro
Beveren - Over Onghena Jos Elektro

Lindenlaan 144
9120 Beveren-Waas (Beveren)
037750673
037556069
     

Onghena Jos Elektro: dé partner voor uw elektriciteitswerk

Voor particulieren …

Of u nu bouwt of renoveert, een betrouwbaar elektriciteitsnetwerk is van cruciaal belang. Want tenslotte staat hier de veiligheid van uw gezin op het spel. Kies daarom voor een ervaren elektriciteitsspecialist, zoals Jos Onghena. Al twintig jaar staat hij in het vak. Vóór het werk van start gaat, bekijkt hij samen met u wat er precies moet gebeuren. Hij denkt met u mee, zonder overhaaste beslissingen te nemen. Zodat u achteraf niet hoeft te zeggen: “Dat hadden we beter anders aangepakt.” Daarna gaat Jos Onghena voor u aan de slag. Kabels leggen, schakelaars installeren, de zekeringkast plaatsen … Hij doet het allemaal met de grootste precisie. Tijd voor een onderhoud of herstelling? Ook dan staat Jos Onghena snel voor u paraat.

 

… en bedrijven

Elektriciteit is niet alleen bij u thuis noodzakelijk. Ook in uw firma is het onmisbaar. Sterker nog: uw elektriciteitsnet vormt het kloppend hart van uw zaak. Hapert het? Dan vallen uw activiteiten stil en gaat kostbare tijd verloren. Speel daarom op safe, en geef uw elektriciteit in handen van Jos Onghena. Laagspanningsborden, schakelborden en telecommunicatieborden. Computernetwerken, bedradingen, automatiseringen. Geen klus is Jos Onghena te moeilijk. En met zijn hoogwerker geraakt hij overal gemakkelijk bij: in uw magazijn, werkplaats, kantine …

 

Reinigingssystemen en verwarmingstoestellen

Jos Onghena is niet alleen een crack in elektriciteit. U kunt bij hem ook terecht voor de aankoop van:

  • reinigingssystemen – Hogedrukreinigers, boenwassers, veegmachines … Topproducten van Kärcher om uw pand kraaknet te houden.
  • verwarmingstoestellen – U vindt bij ons warmeluchtblazers van het gerenommeerde merk Remco.

 

Hét adres voor uw elektriciteit? Dat is Jos Onghena Elektro! Neem nu contact op voor een vrijblijvende offerte.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Elektriciteitswerken Industrieverwerking Reinigingssystemen

 Bereken route